Έγγραφα Μετακινήσεων

Η διαδικασία έγκρισης των μετακινήσεων είναι η εξής:

Βήμα 1. Ο/Η εκπαιδευτικός με τον/την Διευθυντή/τρια του Σχολείου συγκεντρώνουν τα απαραίτητα έγγραφα όπως αναφέρονται στο αρχείο Εγχειρίδιο Μετακινήσεων 2017 για Σχολικές Εκδρομές – Μετακινήσεις ΔΕ στο εξωτερικό μαζί με το αντίστοιχο έντυπο:

ΚΑ2 ΑΙΤΗΣΗ-ΕΓΚΡΙΣΗΣ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ_ΚΑ2_υπόδειγμα-13_08_2017-2 (2)

KA1 ΑΙΤΗΣΗ-ΑΤΟΜΙΚΗΣ-ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ_ΚΑ1_υπόδειγμα-13_08_2017

ΚΑ1  ΑΙΤΗΣΗ-ΕΓΚΡΙΣΗΣ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ-VET-13_8_2017

Βήμα 2. Οι αιτήσεις μετακίνησης αποστέλλονται στην αντίστοιχη Διεύθυνση Εκπαίδευσης τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την ημερομηνία πραγματοποίησης της μετακίνησης.
Βήμα 3. Ο Διευθυντής ΠΕ ή ΔΕ παραλαμβάνει τις αιτήσεις μετακίνησης των σχολικών μονάδων και των εκπαιδευτικών που βρίσκονται στην αρμοδιότητά του.
Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης ελέγχει τη δυνατότητα μετακίνησης το αιτούμενο χρονικό διάστημα και τη διαδικασία αναπλήρωσης των χαμένων διδακτικών ωρών.
Στη συνέχεια διαβιβάζει την αίτηση στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης με τη θετική ή μη εισήγησή του τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την αναχώρηση των μετακινουμένων.
Βήμα 4. Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης εκδίδει την Απόφαση Έγκρισης Μετακίνησης και την κοινοποιεί στην αντίστοιχη Διεύθυνση Εκπαίδευσης καθώς και στην ενδιαφερόμενη σχολική μονάδα αποστέλλοντας μέσω e-mail  τον Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης (ΑΔΑ) της απόφασης. 

Τα ΦΕΚ και οι εγκύκλιοι που αφορούν μετακινήσεις εκπ/ών και μαθητών/τριών στα πλαίσια ΕΠ εδώ.

Συνημμένα Αρχεία:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Τηλιγάδα Ουρανία
Τηλιγάδα Ουρανία
5 years ago

Παρακαλώ πολύ ενημερώστε με αν χρειάζεται έγκριση μετακίνησης για δύο εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Γαβαλούς στο εξωτερικό ΚΑ1 μέσα στην περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών (Ιουλιο και Αύγουστο).
Ευχαριστώ θερμά