Το D.A.N.SC.E. for all στις ErasmusDays_Οκτώβριος 2021

42

Translate to:

Την Παρασκευή, 15-10-2021, η ΠΔΕΔΕ γιόρτασε με έναν πρωτότυπο τρόπο τις φετινές ErasmusDays. Σε συνεργασία με το ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας διοργανώθηκε ένα WorldCafe όπου παρουσιάστηκαν οι ενδιαφέρουσες ευρωπαϊκές δράσεις των σχολείων μας μέσα από ένα κοινό padlet με τίτλο «Ο Τοίχος μιλάει και εμείς ακούμε». Σε αυτή την ενδιαφέρουσα εκδήλωση έγινε αναφορά και στο ευρωπαϊκό έργο Dansce for all.

Πρόκειται για μία Εθνική Κοινοπραξία της ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας χρηματοδοτούμενη από το Erasmus+ στην οποία εντάσσονται τέσσερα συστεγαζόμενα σχολεία Ειδικής και Γενικής Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα το Δημητρούκειο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου το οποίο συστεγάζεται με το 2ο Δ.Σ. Μεσολογγίου καθώς και το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου το οποίο συστεγάζεται με το 9ο Δ.Σ. Αγρινίου.

Το σχέδιο έχει διάρκεια 24 μήνες και αφορά στην επιμόρφωση εκπαιδευτικών και μέλους του Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ) υπό την επιστημονική καθοδήγηση δύο Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου (της Γενικής Αγωγής και της Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης) του οικείου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού. 

Το padlet μας θα το βρείτε εδώ: https://padlet.com/pdedeerasmusdays2021/trrfs3a3krcb8ok

Και εδώ το ενδεικτικό πρόγραμμα της εκδήλωσής μας: Ενδεικτικό-Πρόγραμμα-ErasmusDays2021