Πρόσφατες Δημοσιεύσεις Επικαιρότητας
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 12:13

Τα σημερινά θέματα των πανελλαδικών

στα μαθήματα ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ των ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑΛ με το ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ δείτε στα συνημμένα αρχεία.
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 11:53

Συνάντηση Ευρωπαίων Καθηγητών με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης

Την Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ που υλοποιεί και συντονίζει το 15ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας με τίτλο “TECHNOLOGY FOR LIFE”, αντιπροσωπεία 19 εκπαιδευτικών από τη Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία, Τουρκία και Ιταλία μαζί με τους υπεύθυνους του προγράμματος επισκέφθηκαν τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και συναντήθηκαν με τον Περιφερειακό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο. Λεπτομέρειες στο συνημμένο Δελτίο Τύπου.
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 10:41

Τα σημερινά θέματα των πανελλαδικών

Για τα θέματα στις ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ
1. των ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ με το ΝΕΟ Σύστημα
2. ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ (ΓΕΛ)ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄ στα μαθήματα γενικής παιδείας και επιλογής) με το ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
δείτε στα συνημμένα αρχεία.
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 10:29

Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2016 «Γνωριμία με το Ρωμαϊκό Στάδιο της Πάτρας»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας στο πλαίσιο των Πράσινων Πολιτιστικών Διαδρομών 2016, διοργανώνει τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Γνωριμία με το Ρωμαϊκό Στάδιο της Πάτρας». Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αναφορά στο ιστορικό πλαίσιο του μνημείου, στην αρχιτεκτονική δομή του, στα θεάματα και δρώμενα που διαδραματίζονταν σε αυτό και στον σημαντικό του ρόλο στην ζωή της ρωμαϊκής Πάτρας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Ε΄ - Στ΄ Δημοτικού και Α΄- Γ΄ Γυμνασίου
Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 13:16

Τα σημερινά θέματα των πανελλαδικών

Για τα θέματα στα μαθήματα Κινητήρες Αεροσκαφών ΙΙ, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Βοοτροφία - Αιγοπροβατοτροφία των ημερησίων ΕΠΑΛ με το ΝΕΟ Σύστημα δείτε στα συνημμένα αρχεία.
Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 14:20

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ: ΓΙΟΡΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ & ΧΑΡΑΣ

Με την πίστη ότι χρέος των ενηλίκων και του σχολείου είναι να βοηθούν τους νέους να φτιάξουν γερά, δυνατά και όμορφα φτερά ώστε να πετάνε σε κάθε καιρό, το Γυμνάσιο Παναιτωλίου ολοκλήρωσε τις δραστηριότητες μάθησης με την Γιορτή Λήξης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016. Λεπτομέρειες στο συνημμένο Δελτίο Τύπου.

ΠΔΕΔΕ - Ακτή Δυμαίων 25Α, 26222, Πάτρα