Πρόσκληση σε επιμορφωτική ημερίδα – βιωματικά εργαστήρια που θα διεξαχθούν στην Πάτρα, στο πλαίσιο του προγράμματος VOICE και της συνεργασίας του με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας

67

Η επιμόρφωση διοργανώνεται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με συνεργαζόμενο φορέα την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας (χρηματοδότηση του Ελληνικού Ιδρύματος για την Έρευνα και την Καινοτομία) και θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 17:00 – 20:30 στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών «Παναγιώτης Κανελλόπουλος».

Στην επιμορφωτική ημερίδα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το εκπαιδευτικό υλικό που έχουμε κατασκευάσει με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής των παιδιών στο καθημερινό εκπαιδευτικό μας έργο. Ειδικότερα, στα βιωματικά εργαστήρια θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανταλλάξουμε ιδέες και πρακτικές αλλά και να γνωρίσουμε νέους τρόπους προκειμένου να εμπλέκουμε ενεργά τα παιδιά στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο στο τρίτο εργαστήριο, μιας και οι θέσεις στα άλλα εργαστήρια έχουν συμπληρωθεί μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2023. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας.

3ο εργαστήριο: Συμμετοχή των παιδιών στον εκπαιδευτικό προγραμματισμό: εφαρμογές στην προσχολική εκπαίδευση

Επισυνάπτεται η πρόσκληση με τους συνδέσμους/φόρμα αίτησης

Ευγενική υπενθύμιση ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΠΑΤΡΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ POSTER_HMERIDA_2 (1)
ΠΑΤΡΑ PROGRAMME_2_PRINT_A4 (3)