Επικαιρότητα με τον χαρακτηρισμό "Σημαντικά!"
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 10:20

Επιμορφωτικό σεμινάριο «Πάτρα μια πόλη μια διαδρομή με πολλαπλές “αφηγήσεις”»


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας/Πολιτιστικά Θέματα διά της Υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας/Τμήματα Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π.Ε. και Δ.Ε., το Τμήμα Πολιτιστικών Θεμάτων Π/θμιας Εκπ/σης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, ώρες 15:00-19:00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών. Το σεμινάριο απευθύνεται στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας (Σχολικούς Συμβούλους και εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη θεματική ή υλοποιούν τη φετινή χρονιά Πολιτιστικό Πρόγραμμα). Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν ηλεκτρονικά μέχρι και την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 μέσω της ηλ. φόρμας: https://goo.gl/forms/TIFz55SACkyqJxHO2

Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής.

Αναλυτικά στοιχεία για τη δράση και το πρόγραμμα του σεμιναρίου, μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο έγγραφο.

Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 12:46

«Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων του Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργίας Βίντεο με τίτλο «30 Years Erasmus_So What?...Show What!!»».


Στο πλαίσιο εορτασμού του 2017 ως επετειακού έτους συμπλήρωσης 30 χρόνων από τη δημιουργία του πιο επιτυχημένου κοινοτικού προγράμματος του Erasmus, κατά τη διάρκεια του οποίου υλοποιούνται εκδηλώσεις και δράσεις σε όλη την Ευρώπη, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας συνδιοργανώνουν Επετειακή Εκδήλωση Εορτασμού με τίτλο «30 Years Erasmus_So What?..Show What!!». Στην εν λόγω εκδήλωση εορταστικού χαρακτήρα θα γίνουν βραβεύσεις εκπαιδευτικών και των τριών βαθμίδων εκπαίδευσης παρουσία εκπροσώπων του ΙΚΥ, ενώ θα απονεμηθούν και μαθητικά βραβεία προς τους πρωτεύσαντες του Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού Δημιουργίας Βίντεο με τον ομώνυμο τίτλο με ταυτόχρονη προβολή των δημιουργιών τους. Συνημμένα θα βρείτε το έγγραφο ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού καθώς και την πρόσκληση της εκδήλωσης. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς τους γονείς των βραβευθέντων μαθητών καθώς και σε όλους τους διευθυντές ή/και υποδιευθυντές σχολικών μονάδων οι οποίοι επιθυμούν να παρευρεθούν στην εν λόγω εκδήλωση. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί άμεσα.

Παρακαλούμε δείτε τα συνημμένα αρχεία.

Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 11:04

«Πίνακας με τα εξεταστικά κέντρα ΚΠγ Δεκεμβρίου 2017, όπως ανακοινώθηκαν με το από 12-11-2017 Δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας,Έρευνας και θρησκευμάτων.»


Δείτε το συνημμένο αρχείο.

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 12:44

«Επιλεχθέντες εκπαιδευτικοί σε πρακτικό εργαστήριο με θέμα «Ετοιμάζοντας μία αίτηση Erasmus+_ Πρακτικές Οδηγίες».


Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των εκπαιδευτικών που καλούνται να παρακολουθήσουν τα πρακτικά εργαστήρια με θέμα «Ετοιμάζοντας μία αίτηση Erasmus_Πρακτικές Οδηγίες» που θα πραγματοποιηθούν στην Πάτρα και στον Πύργο στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2017 αντίστοιχα, τα ονόματα των οποίων θα βρείτε στα συνημμένα έγγραφα. Τα ονόματα των εκπαιδευτικών οι οποίοι έχουν επιλεγεί να συμμετέχουν στο αντίστοιχο εργαστήριο του Αγρινίου θα ανακοινωθούν άμεσα.

Λόγω μεγάλου αριθμού ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερο εργαστήριο στην Πάτρα το οποίο προγραμματίζεται για τις 7 Δεκεμβρίου 2017. Η νέα λίστα επιλεχθέντων από τους ενδιαφερόμενους που είχαν ήδη συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής, θα κοινοποιηθεί με νέο έγγραφο προσεχώς.

Παρακαλώ δείτε τα συνημμένα αρχεία.