Ανακοινώσεις Π.Δ.Ε.
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 14:22

Μήνυμα Περιφερειακού Δ/ντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας προς τους Νέους Διευθυντές Σχολικών Μονάδων

Αγαπητές Διευθύντριες, Αγαπητοί Διευθυντές Σχολικών Μονάδων,

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας στη θέση του/της Διευθυντή/ντριας Σχολικής Μονάδας θέλω να σας ευχηθώ να έχετε καλή και δημιουργική θητεία. ...

Διαβάστε το πλήρες ΔΤ στα συνημμένα αρχεία
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 13:49

Αποφάσεις τοποθέτησης Διευθυντών/τριών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων ΔΠΕ και ΔΔΕ Δυτικής Ελλάδας

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 12:30

Βράβευση PATRAS IQ Εθνικό Βραβείο EEPA 2017

H PATRAS IQ τιμήθηκε με το Εθνικό Βραβείο European Enterprise Promotion Awards –EEPA 2017, στην κατηγορία Προώθηση Επιχειρηματικότητας και επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη 2η φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για τη διεκδίκηση του πανευρωπαϊκού βραβείου, που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2017 στο Ταλίν της Εσθονίας.
Η πρωτοβουλία PATRAS IQ, που συνδέει την έρευνα με την επιχειρηματικότητα αποτελεί από το 2016 συνδιοργάνωση, μέσω 10ετούς προγραμματικής σύμβασης, των Υπουργείων Οικονομίας & Ανάπτυξης και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 10:15

Κύρωση τελικών ενιαίων αξιολογικών πινάκων υποψηφίων διευθυντών/τριών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων Δυτικής Ελλάδας

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 11:23

Σχολεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στη δράση «YouSmile» και διακρίθηκαν

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή σχολείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, στη μαθητική – εθελοντική δράση του οργανισμού «Το χαμόγελο του Παιδιού» με τίτλο «YouSmile» και αντίστοιχες οι διακρίσεις.
Συγκεκριμένα, από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας βραβεύθηκαν:
το Γυμνάσιο Ευηνοχωρίου στην κατηγορία «Παιδιά που βοηθάνε άλλα παιδιά» και το 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου στην κατηγορία «Ενήλικας που ενέπνευσε παιδιά». Παράλληλα, το ΓΕ.Λ. Ματαράγκας και το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου απέσπασαν τιμητικό έπαινο για τη συμμετοχή τους.
Συγχαίρουμε όλους όσους συμμετείχαν, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, τους Σχολικούς Συμβούλους που είχαν την πρωτοβουλία να ενημερώσουν τα σχολεία και τους παρείχαν υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της δράσης και τέλος, τους Διευθυντές των σχολείων που με τις ενέργειές τους διευκόλυναν τις διαδικασίες.
Πιστεύουμε ότι αυτού του είδους οι δράσεις είναι σημαντικές διότι προάγουν τις συνέργειες αναπτύσσοντας συγχρόνως και τη συναισθηματική νοημοσύνη των εμπλεκομένων. Λεπτομέρειες και περισσότερο φωτογραφικό υλικό στη σελίδα #YouSmileAwards
Σελίδα 1 από 2