Ανακοινώσεις Π.Δ.Ε.
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 16:34
To ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας σας εύχεται Χρόνια Πολλά και σας ενημερώνει για το εορταστικό πρόγραμμα των θεατρικών παραγωγών του. Λεπτομέρειες στο συνημμένο αρχείο από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 14:44

Τα πιο ωραία κάλαντα...


... είπαν μαθητές και μαθήτριες του 41ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας, στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας με τις καλύτερες ευχές για τις γιορτές και το νέο έτος!
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 12:01

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ


Σε ένα διετές καινοτόμο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ δημιουργίας διδακτικού υλικού για την αειφόρο ανάπτυξη συμμετέχει η ΑΣΠΑΙΤΕ Πάτρας. Η εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος έγινε τον περασμένο μήνα στο Osnabruck της Γερμανίας. Συμμετείχε ο επιστημονικός υπεύθυνος του έργου από πλευράς της ΑΣΠΑΙΤΕ, καθηγητής Λεωνίδας Γομάτος. Στο πρόγραμμα μετέχουν συνολικά επτά ιδρύματα από πέντε Ευρωπαϊκές χώρες (Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία και Βουλγαρία). Στην ΑΣΠΑΙΤΕ Πάτρας έχει δημιουργηθεί ομάδα εργασίας για το πρόγραμμα αποτελούμενη από Μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού και απόφοιτους της Σχολής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν στη σχετική ιστοσελίδα, η οποία δημιουργήθηκε ώστε να βρίσκουν υλικό σχετικά με το πρόγραμμα καθώς και ανακοινώσεις αναφερόμενες στην εξέλιξη του έργου.
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 11:27
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 16:12

Έργα μαθητών 2ου ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ για την Παγκόσμια Ημέρα αναπηρίας

Για την ευαισθητοποποίση του κοινού, 2 μαθητές του σχολείου, στο πλαίσιο της δράσης Παγκόσμια Ημέρα με Άτομα με Αναπηρία, δημιούργησαν τα απεικονιζόμενα έργα:
Τα έργα μπορείτε να τα βρείτε στην αρχική τους διάσταση και στο site του σχολείου.
Σελίδα 1 από 3