Εκδηλώσεις - Ημερίδες - Συνέδρια
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 14:45

ΗΜΕΡΙΔΑ «ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ»

Τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία στο Επιμελητήριο Αχαΐας, στην Πάτρα ημερίδα με θέμα «Διαφοροποιημένη Διδασκαλία και Μάθηση», η οποία οργανώθηκε από Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ/θμιας Εκπ/σης της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας.
Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν δώδεκα ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από σχολικούς συμβούλους Δ.Ε. ατομικά ή σε συνεργασία αναφορικά με τη διαφοροποιημένη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών, των Μαθηματικών, της Τέχνης, της Πληροφορικής, των Ξένων Γλωσσών, για μαθητές με αυτισμό και μαθησιακές δυσκολίες... Λεπτομέρειες στο συνημμένο ΔΤ
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 12:54

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας, Οικονομίας και Διοίκησης [Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Περιλήψεων: 30/06/2016]

1-2 Νοεμβρίου 2016, Τρίπολη με θέμα: "Η Αξιοποίηση της Τεχνολογίας στον Εκσυγχρονισμό της Διοίκησης". Kαταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Περιλήψεων: 30/06/2016. Οι βασικές θεματικές ενότητες, που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είναι:
  • 1η Θεματική Ενότητα [ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ]: Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και Δημόσια Διοίκηση
  • 2η Θεματική Ενότητα [ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ]: Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
  • 3η Θεματική Ενότητα [ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ]: Γεωγραφικά Πληροφοριακά Συστήματα στη Δημόσια Διοίκηση
  • 4η Θεματική Ενότητα [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ]: Οικονομικά της Εκπαίδευσης
  • 5η Θεματική Ενότητα [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ]: Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων
  • 6η Θεματική Ενότητα [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ]: Ψηφιακές και Διαδικτυακές Εφαρμογές στην Εκπαίδευση
  • 7η Θεματική Ενότητα [ΥΓΕΙΑ]: Οργάνωση και Διοίκηση Υγείας
  • 8η Θεματική Ενότητα [ΥΓΕΙΑ]: Πολιτική και Οικονομία της Υγείας
  • 9η Θεματική Ενότητα [ΥΓΕΙΑ]: Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Υπηρεσιών Υγείας
Διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν προσκληθεί και θα δώσουν εναρκτήριες ομιλίες σε όλες τις ενότητες, ακολουθούμενες από παρουσιάσεις ερευνητών και φοιτητών από Ελληνικά ΑΕΙ και Ερευνητικά Ιδρύματα. Οι αναρτημένες εργασίες (e-posters) θα είναι προσβάσιμες καθ' όλη τη διάρκεια του συνεδρίου. Πληροφορίες στην Ιστοσελίδα: http://pasytod.uop.gr
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 17:56

Απολογισμός 4ου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδας

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 13:22

Πρόσκληση σε Θεατρική Παράσταση 29/6/2016

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016 23:03

4ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδας 19/6/16

QR code 4ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδας 19/6/16Ο 4ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδας διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΠΔΕΔΕ & συνδιοργανώνεται με τον W.R.O™ Hellas, στο κλειστό γήπεδο χάντμπολ (ΠΕΑΚ Πατρών – Κουκούλι), στις 19 Ιουνίου 2016. 32 ομάδες από σχολεία της Δυτικής Ελλάδας έχουν δηλώσει συμμετοχή. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι περιβαλλοντικό: «Rap the scrap: Ρομπότ για τη μείωση, τη διαχείριση και την ανακύκλωση των απορριμμάτων» με την Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής να διεξάγεται στην Ινδία.
Σας καλούμε να έρθετε στις 19 Ιουνίου 2016, να χειροκροτήσουμε και να συμπαρασταθούμε στις αξιέπαινες προσπάθειες μαθητών και προπονητών - καθηγητών τους για την πρόκριση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό (Αθήνα, 2/7). Και από εκεί, με το καλό να εκπροσωπηθούμε, καλώς εχόντων των πραγμάτων και στην Ολυμπιάδα, στο Νέο Δελχί.
Σελίδα 1 από 2