Το SO-PR-A του 6ου ΕΠΑΛ Πατρών στο Βουκουρέστι

82

Το πρόγραμμα Erasmus+ SO-PR-A αποτελεί ένα Πρόγραμμα Στρατηγικής Σύμπραξης Ευρωπαϊκών σχολείων και Πανεπιστημίων. Η δεύτερη διακρατική συνάντηση εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του  Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου και πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του.

Translate to:

Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπαιδευτικοί από 5 σχολεία από 3 διαφορετικές χώρες. Συγκεκριμένα το ITT G. Marconi, Πάδοβα –Ιταλία, το ΙIS Newton-Pertini, Camposampiero, Ιταλία, το Ion Neculce, Βουκουρέστι –Ρουμανία, το Γενικό Λύκειο Βαρθολομιού, Ελλάδα και το σχολείο μας, το 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας. Η συνάντηση έγινε στο Βουκουρέστι  της Ρουμανίας και αποτέλεσε μία πολύτιμη  εμπειρία συνεργασίας και ανταλλαγής,  για όλους τους συμμετέχοντες  καθηγητές.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε στοχευμένη και εξατομικευμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα σχεδιασμένα από το Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου. Η δραστηριότητα αναφερόταν στην συσχέτιση της προ-κοινωνικότητας και της  ισότητας των φύλων μέσα από την οπτική της ψηφιακού αλφαβητισμού. Αναλυτικά το σύνολο των δραστηριοτήτων στο συνημμένο Δελτίο Τύπου της παιδαγωγικής ομάδας του προγράμματος.

Έκθεση_πεπραγμένων 6ο ΕΠΑΛ SOPRA

Σαρλή Έλενα

Προωθήτρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας

Συνημμένα Αρχεία: