Πρόσκληση Συμμετοχής σε Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Νοεμβρίου 2019

193

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας και το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων ενόψει του νέου κύκλου υποβολής προτάσεων του προγράμματος Erasmus+ διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για Διευθυντές και εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Europe Direct Πάτρας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Τεχνολογίας και Επιστημών του Παν/μίου Πατρών την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9:00-14:00. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους πολλαπλούς τρόπους που ωφελήθηκαν εκπαιδευτικοί και σχολικές μονάδες από το πρόγραμμα και να συνομιλήσουν μαζί τους αφού στο Α΄ μέρος της εκδήλωσης θα γίνουν οι βραβεύσεις μαθητών και εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στον Περιφερειακό Διαγωνισμό «How Erasmus+ Changed My School” της Πανευρωπαϊκής Εκδήλωσης “Erasmus Days 2019”.

Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου και εκπαιδευτικοί εγκεκριμένων προγραμμάτων στον τελευταίο κύκλο υποβολής θα υποστηρίξουν το Β΄ Μέρος της Εκδήλωσης, θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των ευκαιριών συμμετοχής στο πρόγραμμα ενώ θα γίνει και παρουσίαση εγκεκριμένου σχεδίου έτσι ώστε η συμμετέχοντες να αποκομίσουν μία σφαιρική εικόνα του προγράμματος Erasmus+. Περισσότερες πληροφορίες θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο συνημμένο πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη συνημμένη πρόσκληση ενδιαφέροντος και στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Πρόσκληση Συμμετοχής Εκπαιδευτικών Ενημερωτικής Εκδήλωσης Erasmus+ 2019_2020Πρόγραμμα Ημερίδας Erasmus+ 27_11_2019