Αποτελέσματα του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Σχεδιασμού Εξωφύλλων (2018/19): «Εμείς, οι μαθήτριες και οι μαθητές, σχεδιάζουμε τα νέα εξώφυλλα των σχολικών βιβλίων» που διοργάνωσε το 11ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων

109

Η Οργανωτική Επιτροπή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού ΖωγραφικήςΔημιουργικού Σχεδίου Εξωφύλλου Σχολικού Βιβλίου για μαθήτριες και μαθητές των Γυμνασίων, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ (και της Σιβιτανίδειου Σχολής), ΣΜΕΑ καθώς και των Διαπολιτισμικών, Μουσικών, Εκκλησιαστικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων της Ελλάδας και της Ομογένειας με θέμα: «Εμείς, οι μαθήτριες και οι μαθητές, σχεδιάζουμε τα νέα εξώφυλλα των σχολικών βιβλίων», που διοργάνωσε το 11ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (Υπουργείο Εσωτερικών) κατά το σχολικό έτος 2018/19 και η διεξαγωγή του οποίου έχει εγκριθεί από τη Γενική Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (αρ. πρωτ. Φ15/70537/Δ2/5.5.2019), ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας που απέσπασαν βραβεία και επαίνους:

ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Γ΄ ΓΕΛ – ΒΡΑΒΕΙΟ

5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πάτρας – Παπαζαφείρη Ολυμπία & Σταματοπούλου Αγγελική  (Δ΄) – χωρίς τίτλο – Επιβλ. Πατσιαλού Κωνσταντίνα (ΠΕ89.01)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Α΄ ΓΕΛ – ΒΡΑΒΕΙΟ

5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πάτρας – Καραχάλιος Παναγιώτης (Δ΄) – χωρίς τίτλο – Επιβλ. Πατσιαλού Κωνσταντίνα (ΠΕ89.01)

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΟΙ Α΄ ΓΕΛ – ΒΡΑΒΕΙΟ

ΓΕΛ Νέας Φιγαλείας Ηλείας – Αναστάσιος Παπαγιώργος (Α΄) – …διαλογιζόμενοι περί πολέμου   – Επίβλ. Γιαννίκου Ελένη (ΠΕ 02)

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΟΙ Α΄ ΓΕΛ – ΕΠΑΙΝΟΣ

3ο ΓΕΛ Πατρών – Φατιόν Τσανάι – Ηρόδοτος-Θουκυδίδης-Ξενοφών – Επιβλ. Γεώργιος Κότσανης (ΠΕ 02)

ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Α΄ Β΄ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΒΡΑΒΕΙΟ

Γυμνάσιο Λακκόπετρας Αχαΐας – Κουκάρα Γεωργία (Α΄) – Κορίτσι-Αγόρι – Επιβλ. Πετρολέκα Αναστασία (ΠΕ05)

Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα: https://11gymnasiolykeiothessalonikis.wordpress.com/2019/07/01/%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ae%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d/