Εκδήλωση "Back to school"

46

back to school alevizopoulos

BACK TO SCHOOL GREECE

 Για πρώτη φορά στη χώρα μας, πάνω από 100 Έλληνες, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επέστρεψαν στο σχολείο για μια μέρα!
Στις 7 Νοεμβρίου 2014, στο 7ο Γενικό Λύκειο Πατρών παρευρέθη για τον σκοπό αυτό, ο Πατρινός απόφοιτος του σχολείου, Ντίνος Αλεβιζόπουλος, ορκωτός ελεγκτής και Προϊστάμενος του Τομέα Οικονομικών Ελέγχων της Γενικής Διεύθυνσης Έρευνας και Καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Στην επίσκεψή του αυτή συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς όχι μόνο για την προσωπική του εμπειρία και σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση -αφού εργάζεται στην Ευρωπαϊκή επιτροπή-, αλλά και για τις ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπ/ση μέσω του Erasmus+. Επίσης αναφέρθηκε ειδικότερα στις ευκαιρίες εργασίας και καριέρας μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Στην φωτογραφία εικονίζονται από δεξιά προς τα αριστερά ο κ. Αντωνάκος Νικόλαος, Δ/ντής του 7ου ΓΕΛ Πατρών, ο κ.  Αλεβιζόπουλος Κωνσταντίνος, ορκωτός ελεγκτής και Προϊστάμενος του Τομέα Οικονομικών Ελέγχων της Γενικής Διεύθυνσης Έρευνας και Καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η κ. Κυριαζοπούλου Γεωργία, Κοινωνιολόγος, παλιά καθηγήτρια του και η κ. Σαρλή Έλενα,  Προωθήτρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας
Η παρουσίαση του κ. Αλεβιζόπουλου (ppt)
Patras BtS

Συνημμένα Αρχεία:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments