Συμμετοχή σε ενημέρωση για το πρόγραμμα Erasmus+

43

Το Ι.Κ.Υ  (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας – Τμήματα Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης  Π.Ε & Δ.Ε. Εκπαίδευσης και το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης σχετικά με το πρόγραμμα Erasmus+,  την  Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014, από 12:00 μ.μ. έως 17:00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Παν/μιου Πατρών.
Στην ημερίδα καλούνται να συμμετάσχουν, με στόχο τη διάχυση της ενημέρωσης,  οι κ.κ. Σχολικοί Σύμβουλοι  Π/θμιας  & Δ/θμιας  Εκπ/σης,  οι κ. κ. Διευθυντές/ντριες Π/θμιας  & Δ/θμιας  Εκπ/σης και των τριών Περιφερειακών ενοτήτων (Αιτ/νιας, Αχαΐας, Ηλείας) και οι Υπεύθυνοι των Σχολικών Δραστηριοτήτων, των Πολιτιστικών θεμάτων, των Περιβαλλοντικών Θεμάτων, της Αγωγής Υγείας και των ΚΕΣΥΠ.
Η συμμετοχή στην ενημέρωση για το νέο πρόγραμμα Erasmus+, το οποίο έχει τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2014 και είναι ανοιχτό  για ιδρύματα και οργανώσεις από τον τομέα της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της νεολαίας ή του αθλητισμού κρίνεται αναγκαία και θα χορηγηθούν βεβαιώσεις στους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή θα είναι χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.
Εγγραφο συμμετοχής σε ημερίδα Erasmus+_1ο εγγραφο_για στελέχη_ανακοινοποίηση
Εγγραφο συμμετοχής σε ημερίδα Erasmus+_2ο εγγραφο_για σχολεία
Πρόγραμμα ημερίδας ενημέρωσης για το ERASMUS+, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014, Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments