Συγχαρητήρια στο 3/θ Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Πάτρας

69

Πολλά συγχαρητήρια στο 3/θ  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Πάτρας για το πρόγραμμα Comenius με τίτλο ” Πρακτική Χημεία στο Σπίτι” που γίνεται με Δημοτικά Σχολεία από την Πολωνία, Τουρκία, Κύπρο και Ιταλία και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Δημοσίευση: http://nafpatros.com/home/koinonia/187-comenius-patra.html
Στις 22 Οκτωβρίου 2011  ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του προγράμματος Comenius Σχολικές Συμπράξεις του 3/θ  Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων Πάτρας. Το πρόγραμμα , που έχει τίτλο ” Πρακτική Χημεία στο Σπίτι” γίνεται με Δημοτικά Σχολεία από την Πολωνία, Τουρκία, Κύπρο και Ιταλία και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι εργασίες του προγράμματος ξεκίνησαν με μια γιορτή αφιερωμένη στη διατροφή, αφενός μεν λόγω της θεματολογίας του προγράμματος, αφετέρου δε λόγω της 16ης Οκτωβρίου, όπου ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής. Η γιορτή έγινε στο αμφιθέατρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών, όπου οι κωφοί μαθητές με  τους συμμαθητές τους από το 8/θέσιο Πειραματικό και το 2/θέσιο Πειραματικό σχολείο του Πανεπιστημίου Πατρών τραγούδησαν στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα τραγούδια του Γκάτσου. Επίσης χόρεψαν όλοι μαζί παραδοσιακούς χορούς που αναφέρονται στη διατροφή, καθώς και μία σύγχρονη χορογραφία. Στη γιορτή παρευρίσκονταν οι μαθητές της ΣΤ τάξης του  40ου Δημοτικού, η Προϊσταμένη Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Β/Θμιας Εκπ/σης, η κ. Μαριάνθη Κοταδάκη, η Παιδίατρος κ. Νανά Πατρώνη εκπρόσωπος του Δημάρχου Πατρέων,΄ο Πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών Πάτρας, εκπρόσωποι του Σωματείου Κωφών Νοτιοδυτικής Ελλάδας, η προωθήτρια ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ. Σίντι Τασούλα, Σχολικοί Σύμβουλοι και γονείς.
Συνέχεια στη δημοσίευση>>

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments