Προκήρυξη οικονομικής προσφοράς για τη μετάβαση-διαμονή-επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στο Στρασβούργο.

23

ΣΧΕΤ.: Την υπ΄αριθ. 97353/Γ2/30-08-2011 εγκύκλιο της Δ/νσης Σπουδών Δ/θμιας Εκπ/σης του ΥΠΔΒΜΘ.
Η προκήρυξη οικονομικής προσφοράς σε pdf.
Η Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας στα πλαίσια διοργάνωσης του διαγωνισμού EUROSCOLA, σύμφωνα με το παραπάνω σχετικό, πρόκειται να εκπροσωπηθεί από είκοσι τέσσερις μαθητές (24) και δύο (02) συνοδούς καθηγητές, από τις Διευθύνσεις Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.
Προκειμένου οι μαθητές που θα επιλεγούν μαζί με τους συνοδούς καθηγητές, να μεταβούν στο Στρασβούργο για να συμμετέχουν στην ημερίδα EUROSCOLA στις 16 Δεκεμβρίου 2011, η Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας προκηρύσσει διαγωνισμό για οικονομική προσφορά προς οποιοδήποτε πρακτορείο ταξιδίων ενδιαφέρεται να υποβάλλει σχετική πρόταση σε διάστημα τριών εργάσιμων ημερών από την ημέρα δημοσίευσης του παρόντος εγγράφου.
Η προσφορά πρέπει να περιλαμβάνει μετάβαση και επιστροφή Αθήνα—Στρασβούργο-Αθήνα και διαμονή των μαθητών τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις, την 15η και 16η Δεκεμβρίου 2011.
Επειδή η συγκεκριμένη μετακίνηση αφορά ομάδα μαθητών εφιστούμε την προσοχή στο πρακτορείο που θα επιλεγεί, να δώσει μεγάλη βαρύτητα στην ασφαλή μετάβαση και επιστροφή των μαθητών, αφού βεβαίως ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται.
Το πρακτορείο που θα επιλεγεί θα ενημερωθεί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής
Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτ. Ελλάδας
Παναγιωτόπουλος Γεώργιος

Συνημμένα Αρχεία:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments